2014. április 22., kedd

Sherry Gammon - Szerethetetlen

Sherry Gammon - Szerethetetlen
Oldalszám: 404
Kiadás éve: 2013
Kiadó: Maxim
Fordította: Kleinheincz Csilla

A tizenhét éves Maggie Brown kiugró arccsontjával és karikás szemével a kábítószeres modellek mintapéldánya lehetne. Maggie problémáját azonban nem a drogok, hanem az anyja jelenti. A lány ráadásul egyre jobban belegabalyodik Seth Prescottba, az új srácba a suliban, és attól fél, hogy a fiú is cserben fogja hagyni, mint mindenki más. Seth Prescott a rendőrség beépített embereként került a Port Fare High iskolába, de munkája dacára beleszeret Maggie-be. Miközben Seth azon fáradozik, hogy a New York állambeli Port Fare-t megszálló szadista drogdílereket kifüstölje a kisvárosból, a hajsza halálosra fordul, és Maggie élete is veszélybe kerül. Seth és Maggie önmagukat is megismerik humorral tarkított, összetört szívekkel övezett, romantikus útjukon, és eközben a világuk mindörökre megváltozik.
Sherry Gammon első regénye, a Szerethetetlen egy trilógia első kötete. A sorozat az emberi szellem erejét és kitartását hirdeti – és azt, hogy soha nem szabad feladni, különösen ha szerelemről van szó.

Ez a könyv…. ez a könyv… ez a könyv….
Ez a könyv olyan, hogy nehéz összeszedni róla a gondolataimat, amelyek úgy képződnek az agyamban, akár egy összemosódott, felfoghatatlan csillagkép.
Ez a könyv olyan, hogy a kezemben ragad, nem tudom elengedni.
Ez a könyv rabul ejt, kikapcsol, meghökkent.
Ez a könyv olyan, hogy megszűnik miatta körülöttem a külvilág.
Ez a könyv néha megrémisztett, be kellett csuknom és távolabb tolnom magamtól. Ám aztán újult erővel kaptam fel és rejtettem az arcomat ismét a lehengerlően gyönyörű borítója mögé.
Ez a könyv olyan, hogy megtorpanok az értékelésem írása közben, mert még mindig nem bírok mit mondani róla.
Ez a könyv egy történetet mesél el egy lányról, aki borzalmas körülmények között érzelmi sérülésekkel és egy kegyetlen anyával küszködik.
Ez a könyv egy fantasztikus szerelmi kapcsolatot tár elénk. Seth csodálatos srác, csak örvendezni tudok, hogy egymásra találtak Maggie-vel.
Ez a könyv remek barátokat is tartogat. Booker hatalmas kedvenc lett, és Cole is nagyon aranyos.
Ez a könyv folyamatos izgalomban tartott. Sokszor elborzasztott a szereplők gonoszsága, és lehiggadtam, ha megnyugtattak a jók.
Erről a könyvről most ódákat zengenék legszívesebben, hogy mennyire imádtam, mekkora kedvenc, mennyire a szívembe zártam a karaktereket.
Rádöbbentett, mennyire szerencsés vagyok, mégis mennyit panaszkodom. Maggie tűrt minden egyes csapást, amit rámértek. Példamutató a karaktere!
Az írónő szóhasználata megkapó, varázslatos, gördülékeny, olvasmányos.
A borító tökéletes, tökéletes, tökéletes.
Ez a könyv hatással volt az érzelmeimre, a gondolataimra. Összetörte a szívemet, ám aztán ő is ragasztotta meg.
Ezerötszáz százalékban kedvenc lett. A könyv, amelyik így nyűgöz le, a kedvencem. Körülbelül úgy hatott rám, akár az Elfújta a szél, az Összekuszálva, a Gyémántfiú, a Rómeó és Júlia, a Mentsük meg Júliát, A soha határa és a Hanna örök. Gyönyörű, megindító, sokoldalú, fantasztikus történet, ami bebizonyította, hogy senki sem szerethetetlen!
Utóirat: Booker, védelmezz engem a leselkedő veszélyektől! :D I love you so much!

Történet: Imádtam!

Fogalmazás: Gyönyörű.

Borító: Pompázatosan szép!

Kedvenc karakter: Booker (<3), Maggie, Seth, Cole

Ami megragadott: Az egész!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése