2014. május 21., szerda

Rachel Renée Russell: Egy Zizi naplója 2. - Buli van!

Rachel Renée Russell: Egy Zizi naplója 2. - Buli van!
Oldalszám: 294
Kiadás éve: 2013
Kiadó: Könyvmolyképző
Fordította: Neset Adrienn

Egy nem-túl-népszerű bulikirálynő meséi
Négy buli, két jó barát, egy jóképű srác és a világ legundokabb osztálytársa, aki arra tette fel az életét, hogy Nikki mindennapjait megkeserítse. A kamaszlány sorait olvasva az ember legszívesebben a homlokát csapkodná, hiszen a mi Nikkink a második részben sem lett sem okosabb, sem érettebb. Hála az égnek, pont olyan melegszívű, szerethető és ügyetlenke maradt, mint amilyen TE vagy. Még több ziziség, még több nevetés!

Sose hittem volna, hogy megkeresem a könyvtárban a Zizi második részét. :D Vele együtt találtam narancs pöttyös könyveket is, szóval kicsit úgy érzem magam, mint egy anyuka, aki a kislányának kikölcsönzött néhány remek könyvet, és közben önszórakoztatás gyanánt ő is elolvasta. :))
Jobban tetszett, mint az első rész! Zizisebb, humorosabb, egyedibb volt! Brianna fogtündér fóbiája megmosolyogtatott, főleg mert én gyerekkoromban a fogtündér „létezéséről” sem sejtettem. :D Fogalmam sincs, hogy maradhatott ki. xD Nikkit még aranyosabb csajnak tartom, mint az előzőben. Szerintem okos, és bármilyen helyzetben feltalálja magát. A barátnői nem lettek a szívem csücske, Nikki hozzájuk képest sokkal érettebb. Brandon viszont annyira, de annyira *.* Thomasra emlékeztet a Violettából, akiért jelenleg rajongok. :D Szóval jó pontot szerzett nálam. Picit félénk, de iszonyú cukker, és remélem, a következő részben pár csók is elcsattan majd. :))

Történet: Szórakoztató.

Fogalmazás: Humoros, lendületes.

Borító: Nagyon tetszik, szép a sötétlila háttér!

Kedvenc karakter: Nikki, Brandon

Ami megragadott: Mulattató volt, hogy Nikki milyen esetlen a sok buli kereszttüzében, valamint annyira aranyosak Brandonnal, ezért ezt a kettőt emelném ki. (:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése