2014. augusztus 5., kedd

Janet Evanovich - A szingli fejvadász 4.

Janet Evanovich: A négy fejvadász
Oldalszám: 314
Kiadás éve: 2004
Kiadó: Beholder
Fordította: Novák Gábor

Stephanie Plum legújabb ügye első pillantásra egyszerűnek tűnik: meg kell találnia Maxine Nowickit, az óvadékos szökevényt, aki barátja, Eddie autójának eltulajdonítása miatt tartóztattak le. Ha nincs meg a nő, ugrik az óvadék. De egy Plum-féle rettenthetetlen ügynöknek ez nem jelenthet problémát.

Ám semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Mások is meg akarják találni Maxine-t – egyebek között egy titokzatos üldöző, aki vélja elérése érdekében a gyilkosságtól sem riad vissza, valamint Maxine ex-barátja, Eddie, aki néhány régi levélre pályázik.

Stephanie, az elnyűhetetlen Mazur nagymama, Lula, a kilencvenkilós egykori utcalány, valamint Sally Sweet, a transzvesztita rockgitáros segítségét is igénybe veszi a nyomozás során, de az ügyből természetesen nem maradhat ki Joe Morelli nyomozó, valamint Ranger, a kubai-amerikai fejvadász sem. Ráadásul Stephanie gimnáziumi nemezise, legfőbb vetélytársa is ott lohol a nyomukban abban reménykedve, hogy sikerül az orruk elől elhalászni a zsákmányt.

Történet: Nagyon jó volt! :D Tetszett, hogy Stephanie és Morelli eljutottak végre a sok szerencsétlenkedés után ADDIG. xD Ebből is rengeteg vicces helyzet született.

Fogalmazás: Észrevettem, hogy más a fordító, de semmi baj nem volt vele, tökéletesen gördülékeny, humorral fűszerezett!

Borító: Nem rossz...

Kedvenc karakter: Stephanie és Morelli, az örök kedvenc páros! Mazur nagyi és Lula most sem okoztak csalódást, remekül szórakoztam rajtuk, valamint egy új karakter, a transzvesztita Sally is hatalmasat dobott a sztorin.

Ami megragadott: Stephanie+Morelli = Storelli! Ők mindent visznek!

Sajnálom, hogy nem lesz folytatás, A szingli fejvadászt bárhol, bármikor élvezet olvasni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése